Sunday, February 3, 2013

Chinese Creativity... Part 7

My friend Scott recently sent me a photo which exactly falls into what I call "Chinese Creativity".

Scott is originally from The USA, but is living already for over 8 years in Shenzhen where he works as a successful expat for an international enterprise.

His luxurious apartment is what I should say beyond the average what you will find in Shenzhen, but nevertheless, he discovered that even on such a location you can have some very creative neighbors.

A few days ago was preparing to go to work. He put on his shoes and opened his apartment door to leave, until he suddenly noticed something weird hanging in the corridor outside his apartment.

Who hung his laundry out there? Oh... it's not laundry... it's...


Dried Meat!


... Very interesting to find Duck, Pork, Goose and other undefinable dead meat hanging next to your apartment door...

It turned out that his Chinese neighbors were using the draining pipe to hang their freshly prepared meat out to dry in the sun. As the Chinese new year is coming, they are probably preparing for a great family feast.

Anyway, it would be better if they would choose a better location next time, don't you think so?

3 comments:

  1. Interesting. Don't know how the drying process would make a difference for the CNY feast if they freshly cook it, dry it then cook it again.

    ReplyDelete
  2. Khi có một loại thuốc mới ra đời thì những công dụng của nó chính là thứ chúng ta quan tâm đầu tiên chứ không phải là thành phần hay các thông tin nào khác. Thuốc fucoidan http://thuocbonao.com.vn/tag/kinh-nghiem-dung-fucoidan , đối với fucoidan cũng hoàn toàn tương tự như vậy, tác dụng của thuốc fucoidan chính là thông tin mà nhiều người trên khắp thế giới tìm hiểu. Thuoc Fucoidan có tác dụng gì http://thuocbonao.com.vn/tag/lieu-dung-fucoidan , công dụng chính được giới thiệu về sản phẩm này chính là việc nó kích thích các tế bào ung thư tiến hành quá trình tự diệt nhờ thế mà việc điều trị ung thư sẽ có chuyển biến tích cực hơn. Thuốc Fucoidan chữa ung thư http://ginkgobiloba.com.vn/tag/thuoc-chua-ung-thu-fucoidan ,một cách khác để nó hỗ trợ quá trình điều trị căn bệnh này đó là ngăn cản sự cung cấp dinh dưỡng cho các tế bào ác làm chúng bị tiêu diệt. Thuốc Fucoidan cho người ung thư http://ginkgobiloba.com.vn/tag/thuc-pham-chuc-nang-ho-tro-dieu-tri-ung-thu. Không chỉ thế, người dùng còn được cho biết là khả năng tăng cường hoạt động của hệ tiêu hóa sau khi sử dụng sản phẩm này. Liều dùng thuốc Fucoidan http://thuochoathuyetduongnao.com/tag/cach-su-dung-thuoc-fucoidan, một công dụng khác mà chúng ta không sử dụng cũng có thể nhận biết được đó là việc đem đến làn da săn chắc, trắng mịn như những người dân hàn quốc nhật bản.

    ReplyDelete
  3. wow..........great.i really liked it.such a informative post.looking forward to have some more.. buy t3 liothyronine

    ReplyDelete